Mod Mum draagdoek

Babyslofjes voor lieve voetjes, babysloffen voor stoere voetjes, I am baby-slofjes voor alle voetjes!

Onze leren babyslofjes, babylaarsjes en babyschoentjes zijn een must-have voor de voetjes van uw baby. Warme babyslofjes, babylaarsjes en babyschoentjes om de voetjes lekker warm te houden. Babyslofjes, babylaarsjes en babyschoentjes om uw baby onbezorgd te laten kruipen en om de eerste stapjes te zetten met de suède antislip zool. Maar ook I am baby babyslofjes omdat ze modieus en erg stoer zullen staan bij uw kleine baby.

Onze leren babyslofjes, babylaarsjes en babyschoentjes hebben een suède antislip zool. Door de goede pasvorm blijven de slofjes en laarsjes optimaal goed zitten, sommige slofjes en laarsjes zijn voorzien van elastiek zodat het slofje goed aan het voetje blijft zitten.

Onze leren babyslofjes voor de lieve kleine voetjes van uw baby! Onze leren babylaarsjes voor de stoere voetjes van uw baby!

Ook vindt u in onze webshop de Mod Mum draagdoeken. De Mod Mum draagdoeken zijn speciaal voor moeders (en vaders) die op zoek zijn naar een moderne, stijlvolle en vooral handige en gemakkelijke draagdoek.

Wij wensen u en uw kleintje veel plezier van en met de I am baby-slofjes en Mod Mum draagdoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *